Om Valentin Coaching

Lars Valentin

Om Valentin coaching

Jeg har personligt oplevet at blive alvorlig syg med stress.

Helt fortvivlet over min situation søgte jeg hjælp til at mobilisere en strategi med fokus på mig og min situation. Undervejs i forløbet brugte jeg mindfullnes og naturen til et frirum.

Det gav mig ro og frihed til at være mig, og stille og rolig fik jeg troen på, at min tilstand kunne ændre sig. Det tog tid – og med små skridt blev mit liv godt igen.

Grundet den periode er jeg i dag uddannet coach. Jeg havde brug for forandring i mit liv. Nu glædes jeg ved at kunne hjælpe andre mennesker der står i en svær situation og har brug for professionel hjælp og støtte. Det giver rigtig meget mening for mig at være hér…

Mit navn er Lars Valentin Pedersen.

Jeg er certificeret Integral Coach fra ID Academy, og driver virksomheden Valentin Coaching.